tirsdag den 17. marts 2015

Fremstilling af smøreosten

Ramsløgene er blevet plukket, og så kunne jeg komme igang.

                                  Jeg skal bruge disse materialer til fremstillingen:
                                                 (har dog lige glemt en skål)



                                          Kærnemælken varmes roligt op til 50 grader.



                         Sådan ser det ud når de 50 grader rammes. Og nu skal den køles af.
                        (Det gjorde den en time inde og 1 time ude på havebordet..med låg på)


                         
                                             Sådan ser den afkølede smøreost ud.



                      Nu er den afkølet, og vallen sies fra. Gem vallen, den kan bruges i bagværk.



                               Ramsløg, basilikum, purløg hakkes fint....måske der skal chili i?



                                Urter og chili røres i osten, og denne smages til med salt og peber.
                                                                   VOILA




Jeg vil anbefale ikke at hakke urterne for tidligt i processen, så alle de olier/smagsstoffer der frigives ikke formindskes.,,,og jeg måtte tilsætte flere urter end på fotoet......bare lige et lille P.S :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar